featured

Redmi, kompakt amiral gemisi planını iptal etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon dünyasında performans ve taşınabilirlik arasında denge son zamanlarda bozuldu. Cihazlar güçlendikçe ekran boyutları da büyüdü. Bu kapsamda Redmi’nin son zamanlarda kompakt bir amiral gemisi geliştirdiği söyleniyordu. Ancak Çinli marka bu telefonu iptal etmiş olabilir.

Son raporlara göre Redmi, yakında çıkacak olan K80 serisinin bir parçası olarak kompakt amiral gemisi piyasaya sürmeyi düşünüyordu. “Project Klein” kod adlı cihazın, Dimensity 9400 veya Snapdragon 8 Elite işlemciden güç alacağı söyleniyordu. Ayrıca 6.3 inç ekran ve 6000mAh gibi özellikler sızdırılmıştı.

Ancak Çin’den gelen son bilgiler, Redmi’nin bu kompakt amiral gemisini piyasaya sürmekten vazgeçtiğini ortaya koydu. Şirketin “küçük ekranlı” bir Redmi telefon planlarını rafa kaldırdığı bildirildi. Bu da kompakt üst düzey cihaz sayısının az olması nedeniyle hayal kırıklığı yarattı.



Performans canavarı Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber!Performans canavarı Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber!


Performans canavarı Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber!

Üst düzey özelliklere sahip olan Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber geldi. Cihazın global sürümü için geri sayım başladı.

Markanın yakında Redmi K80 ve üst seviye K80 Pro modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu telefonların özellikleri arasında Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti, 6000-6500mAh batarya, 120Hz ekran ve 50 Megapiksel kamera yer alıyor.

Akıllı telefonun sertifikasına baktığımızda cihazın 90W hızlı şarjdan besleneceğini görüyoruz. Ne yazık ki bunun dışında başka bir bilgi mevcut değil. Cihazın Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alması bekleniyor. Xiaomi 15 ve 15 Pro modellerine de destek veren bu yonga seti, gücüyle adından söz ettiriyor

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Redmi, kompakt amiral gemisi planını iptal etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir