featured

Rick and Morty hayranlarına müjde: 2029’a kadar yeşil ışık yandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adult Swim ekibinden beklenen haber geldi! Bilim kurgu temalı popüler yetişkin animasyonu Rick and Morty dizisi iki sezon daha kanaldan onay aldı. Çılgın bilim insanı Rick ve yeğeni Morty’nin başından geçen sıra dışı olayları anlatan dizi en az 12. sezona kadar daha ekranlarda yer almaya devam edecek. İşte detaylar…

Rick and Morty için 12. sezon onayı geldi

8. sezonun 2025 yılında ekranlara gelecek olan Rick and Morty dizisi için Adult Swim, 10. sezonun onayını 2023 yılında duyurmuştu. Şimdi 12. sezon için gelen yeşil ışık, Emmy ödüllü animasyon dizisinin en az 2029 yılına kadar seyircilerle buluşmayı sürdüreceğini bizlere gösteriyor.

Hayranları sevindiren bu duyuru, yönetici yapımcılar Dan Harmon ve Scott Marder tarafından dizinin yıldızları Harry Belden, Ian Cardoni, Sarah Chalke, Spencer Grammer ve Chris Parnell’in de katıldığı Rick and Morty New York Comic Con panelinde yapıldı.

Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

En iyi Netflix dizileri arasında öne çıkan ve mutlaka izlemeniz gereken yapımları sizler için bir araya getirdik.

Adult Swim’in başkanı Michael Ouweleen şunları söyledi: “Birinci sezondan bu yana, Rick and Morty yetişkinlere yönelik animasyonda yeni bir standart belirledi ve hiçbir yavaşlama belirtisi göstermedi. Dan, Scott ve Rick and Morty’nin arkasındaki son derece yetenekli ekibin geri kalanı sürekli olarak kendilerini aşıyor ve ben de gelecek yıllarda daha fazla macerayı sabırsızlıkla bekleyen dünya çapındaki milyonlarca hayrana katılacağım.

Dan Harmon ise “Kimse Rick and Morty’nin olmadığı bir evren istemez” diyerek Ouweleen’in açıklamalarına katkıda bulundu. Harmon, senarist ekibi olarak gidilecek yerlerin sonsuz olduğunu ve daha çok fazla hikaye anlatmak istediklerini dile getirdi.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Rick and Morty hayranlarına müjde: 2029’a kadar yeşil ışık yandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir