featured

Robert Downey Jr., 20 yıl önce de Doctor Doom’u oynayacakmış!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel, San Diego Comic-Con’da Robert Downey Jr.’ın Avengers: Doomsday filminde Doctor Doom’u canlandıracağını açıkladığında, internet adeta yıkıldı. Ancak yeni ortaya çıkan bir video, bir zamanların Iron Man aktörünün Marvel’ın radarına tam 20 yıl önce Doctor Doom rolüyle girdiğini gözler önüne seriyor.

Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige ve Iron Man yönetmeni Jon Favreau, yaptıkları bir röportajda Robert Downey Jr. ile ilk tanışmalarını anlattılar. Favreau, “Robert, genel bir görüşme için gelmişti ve zaten onunla Doctor Doom ya da başka bir şey için görüşmüştünüz. Sanırım Fantastic Four için görüşmelere katılmıştı. Herkes onun kim olduğunu biliyordu” dedi.

robert downey jr marvel

Favreau, Downey Jr.’ın ofisinde oturduklarını ve aktörün gözlerinde bir kıvılcım olduğunu fark ettiklerini belirtti. “Onunla oturduğumu hatırlıyorum ve gözlerinde o kıvılcımı görüp ‘Bu işi çözmeliyiz’ dedim,” diye ekledi. O dönemde Downey Jr.’ın Doctor Doom rolüne ne kadar yaklaştığı bilinmese de rolün eninde sonunda Julian McMahon’a gittiğini ve McMahon’ın 2007’deki Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filminde de rolü tekrarladığını biliyoruz.

Downey Jr., Tony Stark (Iron Man) karakterini üç bağımsız filmde ve birçok diğer Marvel Sinematik Evreni (MCU) filminde canlandırdı, bu da onu milyar dolarlık franchise’ın temel taşı haline getirdi. Şimdi ise Doctor Doom ‘un maskesini takma sırası Robert Downey Jr.’da. Victor von Doom karakterini Avengers: Doomsday ve Avengers: Secret Wars filmlerinde canlandıracak.

Robert Downey Jr. Marvel evrenine geri dönüyor! Ama tahmin ettiğiniz karakter olarak değil…Robert Downey Jr. Marvel evrenine geri dönüyor! Ama tahmin ettiğiniz karakter olarak değil…

Robert Downey Jr. Marvel evrenine geri dönüyor! Ama tahmin ettiğiniz karakter olarak değil…

San Diego Comic Con 2024 etkinliğinde Robert Downey Jr.’ın Marvel’a dönüşü resmen duyuruldu! Ama Iron Man olarak değil…

Iron Man olarak gösterdiği performansla milyonların sevgisini kazanan Robert Downey Jr’ın, Doctor Doom karakterine nasıl hayat vereceği büyük bir merak konusu.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Robert Downey Jr., 20 yıl önce de Doctor Doom’u oynayacakmış!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir