featured

Samsung One UI 7 beta için geri sayım!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung One UI 7’nin beta testleri tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli pazarlardaki Samsung ekiplerinin, yazılımın beta sürümünü incelemeye başladığı belirtildi. Özellikle Hindistan ve İngiltere’deki çalışanlar, daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulmadan önce One UI 7’yi test ediyor.

Samsung, bir süredir Android 15 tabanlı yeni One UI üzerinde çalışıyor. Android deneyimini kişiselleştirme olanağı sunan One UI arayüzü; beta sürecine hazırlık aşamasında. Yeni sürümün gelişmiş animasyonlar, optimize edilmiş pil ömrü ve daha akıcı kullanıcı deneyimi sunması bekleniyor.

Samsung Electronics Başkanı TM Roh, sorunsuz bir dağıtım programı için One UI 7’nin geliştirme sürecini yakından takip ettiğini söylemişti. Buna göre resmi One UI 7 beta programının önümüzdeki haftalarda başlayacağı düşünülüyor.

Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung Galaxy cihazlar!Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung Galaxy cihazlar!

Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung Galaxy cihazlar!

Samsung, Android 15 güncellemesini hangi cihazlara yayınlayacak? İşte One UI 7.0 güncellemesi alacak Galaxy telefonlar ve tabletler…

Samsung’un Eylül ayında dağıtıma çıkmaması durumunda ise 3 Ekim’de düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı’nı kullanabileceği belirtildi. Bu konferansın temel odağı One UI 7 olmayacak, ancak etkinlikle birlikte beta dağıtımı başlayabilir.

Samsung, güncellemeler ile birlikte ilk olarak en yeni cihazlarına özellikler ekliyor. S24 serisi ile birlikte duyurulan One UI 6.1.1 güncellemesi de amiral gemileri için yayınlanmıştı. Bu yüzden Galaxy S24 serisi ve katlanabilir Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın beta programına dahil edilecek ilk modeller olması bekleniyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Samsung One UI 7 beta için geri sayım!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir