featured

Sea of Thieves, PlayStation 5’te büyük başarı yakaladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xbox’ın popüler korsan temalı oyunu Sea of Thieves, PlayStation 5‘te büyük bir başarı yakaladı. Nisan ayında Sony’nin konsolu için piyasaya sürülen oyun, kısa süre içinde popülarite kazandı. Sea of Thieves, Xbox ve PC’den sonra PlayStation 5’te de büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı.

Microsoft’un oyun dünyasındaki önemli yapımlarından biri olan Sea of Thieves, PlayStation 5 için çıktığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Windows Central kaynaklarına göre Rare tarafından geliştirilen oyun, Sony’nin konsolunda 1 milyon satış barajını aşmayı başardı. Nisan ayının sonunda piyasaya sürülen ve 1.399 TL fiyat etiketiyle satılan oyun, birçok kullanıcı tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

sea of thieves playstation 5

Sony’nin verilerine göre Sea of Thieves, Mayıs ayında hem ABD/Kanada hem de Avrupa’da en çok indirilen PlayStation 5 oyunu olmayı başardı. Haziran ayında en çok indirilen ilk beş oyun arasında yer alırken, Temmuz ayında da en popüler ilk on oyun arasında kalmayı başardı.

Sea of Thieves, ilk olarak Mart 2018’de Xbox One ve PC için piyasaya sürüldüğünde büyük bir yankı uyandırmıştı. Xbox Game Pass ile aynı gün erişime açılan oyun, zamanla daha da popüler hale geldi ve 40 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. Microsoft’un oyun bölümünün başındaki isim Phil Spencer, Xbox oyunlarının diğer konsol platformlarında da başarılı olmasının şirket için büyük bir iş fırsatı sunduğunu belirtiyor.

Efsane PlayStation oyununu işte böyle PC’de oynadılar!Efsane PlayStation oyununu işte böyle PC’de oynadılar!

Efsane PlayStation oyununu işte böyle PC’de oynadılar!

Bloodborne shadPS4 ile PC’ye geliyor. PlayStation 4’ün ikonik oyunu PC’de nasıl oynanır?

Oyunun, PlayStation 5’te bir milyon satış rakamını aşması, Xbox oyunlarının Sony’nin konsolunda da büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Sea of Thieves’in bu başarısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Sea of Thieves, PlayStation 5’te büyük başarı yakaladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir