featured

Severance geri dönüyor! İkinci sezon için ilk fragman

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple TV+’ın sevilen bilim kurgu dizisi Severance, iki yıllık suskunluğun ardından geri dönüyor. Bir sezon yayınlanmış olmasına rağmen büyük kitlelere ulaşan dizi için yeni bilgiler geldi. Buna göre Severance ikinci sezonu için ilk resmi fragman yayınlandı.

Apple TV+’ın sevilen bilim kurgu-gerilim dizisi Severance’ın ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı. İş ve özel hayat anılarını birbirinden ayırma kavramını inceleyen dizi, 17 Ocak 2024’te dokuz bölümle geri dönecek.

Daha önce izlemeyenler için Severance, Lumon Industries’de iş/kişisel anılarını birbirinden ayıran ve “kıdem tazminatı” adı verilen bir prosedürden geçen çalışanları konu alıyor. Büyük beğeni toplayan ilk sezon, 14 dalda Emmy’ye aday gösterilmişti.

BMW’de deprem: En büyük fabrikada üretim durdu!BMW’de deprem: En büyük fabrikada üretim durdu!

BMW’de deprem: En büyük fabrikada üretim durdu!

BMW, Çin’de bulunan en büyük fabrikası için üretimleri azaltmaya başladı. Peki şirkette neler yaşanıyor? İşte detaylar.

Fragman, ana karakter Mark’ın iç ve dış dünyadaki bağlantılarını ele alıyor. Adam Scott tarafından canlandırılan Mark; Lumon Industries’in steril koridorlarında koşarken görülüyor. Makro Veri İyileştirme departmanına girdiğinde ise Helly, Irving ve Dylan’ın yerine yeni çalışanlar geldiğini görüyor.

Dizinin yapımcısı Dan Erickson, ikinci sezonda da yönetmen ve yapımcı Ben Stiller ile çalışacak. Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Tramell Tillman ve Christopher Walken gibi oyuncular da rollerini tekrar canlandıracak.

Yeni sezonda kadroya Gwendoline Christie, Alia Shawkat, Bob Balaban, Merritt Wever, Robby Benson ve daha birçok yeni isim katılıyor. John Turturro, ikinci sezonun ilk sezondan kalan cevapsız gizemleri ele almaya devam edeceğini de söyledi.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Severance geri dönüyor! İkinci sezon için ilk fragman

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir