featured

Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel evreninin açık ara en çok sevilen karakteri Spider-Man’i canlandıran Tom Holland, merakla beklenen Spider-Man 4 hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Rich Roll Podcast ile bir röportaj yapan ünlü aktör, yeni Spider-Man filminin senaryosunu Zendaya ile birlikte okuduğunu ve olan biteni çok heyecan verici bulduğunu belirtti.

Tom Holland, Spider-Man 4 konusunda çok heyecanlı

Başarılı oyuncu, senaryonun hala üzerinde çalışılması gerektiğini ancak yazarların harika bir iş çıkardığını söyledi. Holland ve sevgilisi Zendaya’nın senaryo okuması sırasında heyecandan yerlerinde duramadıklarını söylemesi, hayranları serinin geleceğiyle ilgili umutlandırmış durumda.

Gelelim filmle ilgili detaylara… Projenin yönetmen koltuğunda değişikliğe gidiliyor. Jon Watts’ın yerine Shang-Chi filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton’ın görüşmelere başladığı belirtiliyor. Holland, Marvel projelerinin büyük bir makinenin parçası olduğunu ve zamanlamanın çok önemli olduğunu vurgularken, “Büyük resmin içine doğru zamanda yerleşmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DC efsanesi Henry Cavill, Marvel Sinematik Evreni’ne transfer oluyorDC efsanesi Henry Cavill, Marvel Sinematik Evreni’ne transfer oluyor

DC efsanesi Henry Cavill, Marvel Sinematik Evreni’ne transfer oluyor

DC’de yıllarca Superman karakterine hayat veren efsane aktör Henry Cavill, Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) transfer olacak.

Holland, karaktere karşı korumacı bir tavır sergilediğini ve sadece Spider-Man’in mirasına yakışır bir senaryo olursa projeye devam edeceğini belirtti. “Her filmde daha başarılı olan ve kalitesi artan bir seri yakaladık, ki bu çok nadir rastlanan bir durum. Bu yüzden sırf bir film daha yapmış olmak için yapmayacağız” sözleriyle de projeyi ne kadar ciddiye aldığını söyledi.

Marvel Studios başkanı Kevin Feige’nin geçen yıl senaryonun yazım aşamasında olduğunu doğrulaması ve sonrasında yaşanan yazarlar grevi nedeniyle çalışmalara ara verilmesi, projenin zora girdiğini düşündürse de görünen o ki Marvel cephesinde işler hiç de kötü gitmiyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir