featured

The Last of Us Part 1 ve Part 2, PS5 Pro desteğine kavuştu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok yakın bir dönemde PC oyuncularıyla da buluşması beklenen devam oyunu ve oyun tarihine geçen ilk yapımıyla büyük ilgi gören The Last of Us serisi için PS5 Pro desteği resmen geldi. Hemen hemen bütün PS5 Pro tanıtımlarında yer alan ve konsolun bayrak oyunlarrından biri olması beklenen yapım, PS5 Pro desteği ile hem daha akışkan hem de daha yüksek çözünürlüklü bir deneyim sunmayı hedefliyor.

The Last of Us PS5 Pro desteği beklenenden erken geldi!

The Last of Us serisi, PlayStation 5 Pro için büyük bir adım attı. Naughty Dog’un sevilen serisi, hem Part 1 hem de Part 2 Remastered için getirdiği yeni güncellemelerle, yakında piyasaya sürülecek PS5 Pro konsolunun tüm özelliklerinden yararlanmaya hazır hale getirildi.

Gelen güncellemelerd özellikle dikkat çeken ilk yenilik, PlayStation’ın yeni yapay zeka destekli görüntü iyileştirme teknolojisi PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) desteği oldu. Bununla birlikte her iki oyun için de eklenen yeni ‘Pro’ modu, 1440p çözünürlükte render edilip PSSR teknolojisi sayesinde 4K’ya yükseltilirken, 60 FPS hedef kare hızını da korumayı başarıyor.

Naughty Dog’un teknoloji direktörü Travis McIntosh’un açıklamalarına göre, bu güncelleme oyuncular için önemli bir dönüm noktası olacak.

PS5’in mevcut sürümünde, oyuncular ya yüksek görsel kalite ya da akıcı performans arasında seçim yapmak zorunda kalırken, PS5 Pro sayesinde artık böyle bir fedakarlık yapmaları gerekmeyecek. McIntosh, “The Last of Us’ı 4K çözünürlükte 60 FPS’de oynayabilmek gerçekten çok büyük bir gelişme” dedi.

The Last of Us Part 2’nin PS5 Pro sürümünden yeni video geldi!The Last of Us Part 2’nin PS5 Pro sürümünden yeni video geldi!

The Last of Us Part 2’nin PS5 Pro sürümünden yeni video geldi!

Sony’nin PS5 Pro’nun gücünü göstermesini beklediği The Last of Us Part 2 için yeni oynanış videosu yayınlandı. İşte detaylar…

Güncellemeler sadece görsel iyileştirmelerle sınırlı değil. The Last of Us Part 1’in 2.00 güncellemesi, New Game+ modunda yaşanan sorunları çözerken, koleksiyon eşyalarının kayıt verileriyle senkronizasyon problemini de ortadan kaldırıyor. Part 2 Remastered’ın 1.2.0 güncellemesi ise özellikle No Return modunda yaşanan çeşitli hataları düzeltiyor ve PS4 kayıt verisi aktarımındaki trophy sorunlarını ortadan kaldırıyor.

The Last of Us serisi için gelen güncellemelerle, PS5 Pro sahipleri ilk günden TLOU’ı en yüksek çözünürlüklü ve en akışkan haliyle deneyimleyecek. Siz de konuyla ilgili görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
The Last of Us Part 1 ve Part 2, PS5 Pro desteğine kavuştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir