featured

Togg Trugo 29 Ekim’de ücretsiz şarj imkanı sunacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Togg, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı özel bir kampanya ile kutluyor. Togg Trugo, T10X sahiplerine 101 kWs’lik ücretsiz hızlı şarj hediye ediyor. Bu sayede T10X kullanıcıları, bayram günü ücretsiz şekilde şarj imkanına kavuşacak.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılına özel olarak T10X kullanıcıları için bir kampanya başlattı. Türkiye genelindeki 719 DC ve 268 AC şarj istasyonunda geçerli olacak kampanya kapsamında, T10X sahipleri 101 kWs’lik ücretsiz şarj hakkı kazanacak.

Hediye şarj bakiyesi, 29 Ekim günü kullanıcıların Trugo hesaplarına tanımlanacak ve aynı gün 23:59’a kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen Togg T10X kullanıcılarının Trugo uygulamasını ziyaret etmeleri yeterli olacak.



TOGG, Çin’e mi satılıyor: Resmi açıklama geldi!


TOGG, Çin’e mi satılıyor: Resmi açıklama geldi!

Son günlerde iyice dillendirilmeye başlanan ve yerli ve milli otomobil TOGG cephesinde gelişen dedikodulara yanıt geldi.

Togg, bu kampanyayla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu T10X kullanıcılarıyla paylaşmak istediğini söyledi. Ayrıca Türkiye’nin elektrifikasyon yolculuğundaki rolünü bir kez daha vurgulamayı hedefliyor.

Öte yandan Türkiye’nin önde gelen şarj ağı sağlayıcılarından Trugo, elektrikli araç kullanıcılarına daha kapsamlı bir hizmet sunmak amacıyla EVbee ile iş birliğine gitti. Bu iş birliği kapsamında EVbee’nin geliştirdiği mobil şarj istasyonları Trugo markası altında hizmet verecek.

Başlangıçta 6 mobil şarj istasyonu ile hizmet verecek olan Trugo, yıl içerisinde bu sayıyı en az 20’ye çıkarmayı hedefliyor. Uzun vadeli planlar arasında ise mobil şarj istasyonu hizmetini 81 ilin tamamına yaygınlaştırmak bulunuyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Togg Trugo 29 Ekim’de ücretsiz şarj imkanı sunacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir