featured

Tom Holland’lı Spider-Man 4 için tarih verildi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Spider-Man 4 için resmi açıklamayı Tom Holland yaptı. Ünlü oyuncu filmin vizyon tarihini açıkladı ve senaryoyla ilgili ilk yorumlarını paylaştı. Peki Zendaya MJ olarak geri dönecek mi?

Tom Holland, dördüncü Spider-Man filminin 24 Temmuz 2026’da vizyona gireceğini doğruladı. Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show programına katılan Holland, ismi henüz belli olmayan Spider-Man filminin çekimlerine 2025’in ortalarında başlanmasının planlandığını açıkladı.

Spider-Man 4

Konuyla ilgili açıklamasında Holland, “Gelecek yaz çekimlere başlıyoruz. Her şey yolunda gidiyor – neredeyse hazırız. Çok heyecan verici. Sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Shang-Chi ve On Halka Efsanesi filmini yöneten Destin Daniel Cretton oturacak. Cretton, daha önceki üçlemeyi yöneten Jon Watts’tan Spider-Man serisini devralmış olacak.



Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!


Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!

Hayranlar tarafından büyük heyecanla beklenen Spider-Man 4 için heyecan artıyor. Tom Holland, senaryo ile ilgili konuştu.

Spider-Man 4 ayrıca 1 Mayıs 2026’da vizyona girecek olan Avengers: Doomsday’den kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşacak gibi duruyor. Bu, Avengers: Endgame’den birkaç ay sonra gösterime giren 2019 yapımı Spider-Man: Far from Home filmindeki benzer bir stratejiyi takip ediyor.

Holland, yakın zamanda verdiği bir röportajda Spider-Man 4’ün senaryosunu okuduğunu ve yazarların ilerleme kaydettiğini söyledi. Ancak senaryoyla ilgili daha fazla çalışılması gerektiğini dile getirdi. Holland daha önce Marvel-Sony iş birliğinde üç filmde Spider-Man karakterini canlandırdı. Zendaya’nın MJ rolüyle geri dönüp dönmeyeceği henüz belirsiz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Tom Holland’lı Spider-Man 4 için tarih verildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir