featured

Warframe ne zaman iOS’a geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Warframe ’in yakın zamanda hayata geçirilen çapraz oyun ve çapraz kaydetme sistemleri sayesinde oyuncular, farklı platformlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yaparak PC, konsollar ve şimdi de iOS cihazlarda tutarlı ve sürükleyici bir deneyim yaşayabilecek.

Warframe, bu ay sonu iOS cihazlara geliyor

Warframe iOS entegrasyonu, oyuncuların Tenno koleksiyonlarına platformlar arasında erişebilmelerini sağlayarak, oynamayı seçtikleri cihazdan bağımsız olarak süreklilik ve erişilebilirlik sunuyor.

Shiftdelete.net

Warframe iOS çıkışının 20 Şubat’ta yapılmasıyla birlikte, hem deneyimli oyuncular hem de yeni oyuncular Warframe’in iOS cihazlarında da deneyimleyebilecekler. Oyunun topluluk odaklı anlayışı, platformlar arası oynama özelliği ile daha da güçleniyor.

Digital Extremes’in 2022 yılında çapraz platformda oynama ve kayıt edebilme özelliğini getirmesiyle Warframe, büyük bir oyuncu kitlesi kazandı.

Nintendo Switch 2 çıkış tarihi netleşti!

Nintendo Switch 2 çıkış tarihi netleşti!

Nintendo Switch 2 çıkış tarihi, bazı kaynaklara göre beklenenden daha geç olacak. İşte detaylar…

Warframe’in çapraz kaydetme özelliğinden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, Digital Extreme’in kapsamlı rehberini inceleyebilirsiniz. Bu kaynak, platformlar arasında sorunsuz bir geçiş yapmak ve optimum oyun deneyimi sağlamak için gerekli bilgileri içeriyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Warframe ne zaman iOS’a geliyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir