featured

Webrazzi Summit 2024 için son 2 gün!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Ekim’de Wyndham Grand Istanbul Levent’te gerçekleşecek olan Türkiye’nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2024‘e sadece 2 gün kaldı. Webrazzi Summit 2024, her yıl olduğu gibi bu yılda da ülkemizdeki tüm teknoloji ve girişim ekosistemini bir araya getirecek.

Webrazzi Summit 2024 konferansımız Disrupt, Grow, Invest, Startup Stage ve Academy olmak üzere toplamda 5 farklı salonda gerçekleşecek. Etkinliğimiz, Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal’ın açılış konuşması ile başlayacak.

Webrazzi Summit 2024’te bizi neler bekliyor?

Disrupt salonumuzda Türkiye e-ticaret pazarından fintech yatırımlarına kadar pek çok önemli konu alanında uzman isimlerle konuşulacak. Grow salonumuzda ise blockchain, yapay zeka, girişimcilik, dijital eğlence ve çok daha fazlasını konuşacağız.

Alışık olduğumuz Webrazzi Summit salonlarından daha farklı bir tasarım ile karşımıza çıkacak olan Invest salonunda ise ülkemizdeki yatırım ekosistemini masaya yatıracağız. Invest sahnesinde hem yerel hem de küresel yatırım trendlerine dair en güncel ve stratejik bakış açıları paylaşılacak.

Startup Stage sahnemizde ise 40’tan fazla girişim bizlerle olacak. Startup Stage sahnesinde yer alan girişimler, yapacakları sunumlar ile birlikte Webrazzi Summit 2024 katılımcılarına kendilerini anlatacak. Son olarak ise Academy sahnemizden bahsedelim. Bu sahnede ise gün boyunca workshoplar gerçekleşecek. 

Etkinliğin ilk etapta sadece Disrupt salonunda yer alan panel ve sunumlar ile başlayacağını da ekleyelim. İlk kahve arasının ardından ise konferansımız, 5 salonda eş zamanlı olarak devam edecek. Etkinliğimizi online olarak takip edecek katılımcılarımız da online networking imkanından faydalanabileceğini ekleyelim. Bunun için etkinlik sayfasına gitmeniz yeterli.

Webrazzi Events uygulamasını indirmeyi unutmayın!

Webrazzi Summit 2024 katılımcılarının Webrazzi Events uygulamasını kullanabileceklerini de tekrardan hatırlatalım. Hem iOS hem de Android için sunduğumuz Webrazzi Events uygulamasında yer alan QR kod ile birlikte yaka kartınızı hızlıca alabilir ve uygulama içinde bulunan mesajlar kısmından diğer konuşmacılar ile iletişime geçebilirsiniz.

Ulaşım detayları

Etkinliğimize özel aracıyla katılacak olanlar araçlarını park etmek için Özdilek AVM’nin otoparkını kullanabilecekler. Toplu taşımayı tercih edecek olanlar ise M2 metrosunda Levent istasyonunda inebilirler. Otobüs tercih edecek olanlar da yine Levent istasyonunu kullanabilirler.

Webrazzi Summit 2024’ün tüm konuşmacılarına ve konferans programına buradan ulaşabilirsiniz. Webrazzi Summit 2024’e katılmak ve bu eşsiz deneyimi bizimle birlikte yaşamak için yerinizi ayırtabilirsiniz. 23 Ekim Çarşamba günü Webrazzi Summit 2024’te görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Papara  sahibinden.com

Sipay  Turkcell

Altın Sponsorlar

BitHero  Datadog

MetropolCard  Paribu

TAB Gıda  Yandex Ads  

Yandex Maps API

Gümüş Sponsorlar

BorusanNext  Cenoa

Inveo Ventures  SAP

Tiktok for Business  Tmob

VIP Lounge Sponsoru

Trendyol

Kahve Arası Sponsoru

Mobven

Startup Lounge İş Ortakları

Genç Müsiad  İTÜ ARI Teknokent  

KWORKS WorkUp

Medya Partnerleri

Oksijen  Platin

Sözcü

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Webrazzi Summit 2024 için son 2 gün!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir