featured

Windows 11 24H2 güncellemesi ne kadar iyi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Windows 11 24H2 güncellemesi ile neler geldi? Microsoft çok daha fazla Copilot özelliğiyle yapay zeka yeteneklerini genişletiyor.

Windows 11, 24H2 güncellemesiyle kullanıcı arayüzünde ve akıllı telefon bağlantısında önemli yenilikler sunuyor. Görev çubuğu ve hızlı erişim menüsü baştan tasarlanırken, Android ve iOS cihazların Windows bilgisayarlarla entegrasyonu daha da kolaylaştı.

Görev çubuğundaki tarih gösteriminden yılın kaldırılması, daha sade bir görünüm sağlıyor. Wi-Fi ağlarına ve VPN’lere bağlanmak için kullanılan hızlı erişim menüsü de daha rahat bir kullanım sunan butonlarla yenilendi. Uygulamaları hızlı başlatma için görev çubuğuna sürükleyip bırakma özelliği geri döndü.

iPad mini 7’nin yapay zeka özelliği için tarih verildi!iPad mini 7’nin yapay zeka özelliği için tarih verildi!

iPad mini 7’nin yapay zeka özelliği için tarih verildi!

Apple iPad mini, yıllar sonra yapay zeka yükseltmesiyle geri döndü: Ama asıl sürprizler henüz gelmedi! İşte detaylar…

Akıllı telefon kullanıcıları, mobil cihazlarını ayrı bir pencere kullanmak yerine yeni kenar çubuğuyla entegre edebilecek. Telefon bildirimleri, mesajlar ve fotoğraflara doğrudan Windows arayüzünden erişilebiliyor. Yani telefonunuzla etkileşim kurmak için ayrı bir uygulama açmaya gerek kalmıyor.

Dosya Gezgini’ndeki adres çubuğu üzerinden dosyaları sürükleyip bırakma, daha net simgelerle yenilenen menüler ve fare kaydırma yönünü ayarlardan yapılandırma gibi geliştirmeler de mevcut. VPN kurulumu da eskisinden daha kolay olacak.

windows-11-ayarlar-oneriler-ve-tekliflerwindows-11-ayarlar-oneriler-ve-teklifler

Kilit ekranı daha fazla kişiselleştirme seçeneği ve yerel trafik, finans haberleri gibi güncel bilgiler sunuyor. HDR uyumlu monitörlerdeki görüntüler, yeni dinamik duvar kağıtlarıyla daha canlı hale gelecek.

Belki de en heyecan verici yenilik, telefon kamerasını webcam olarak kullanabilme imkanı oldu. Bu cihazlar arası uyum, Windows ve akıllı telefonların entegrasyonunu daha da ileri taşıyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Windows 11 24H2 güncellemesi ne kadar iyi?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir