featured

Yapay zeka destekli görüntü ve video oluşturma aracı: Apob.ai

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023’ün Kasım ayında kurulan fakat 2024’ün Şubat ayında faaliyet göstermeye başlayan Apob.ai, yapay zeka destekli görüntü ve video içeriği oluşturmanıza destek oluyor.

İlk bakışta, aracın sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahip olduğunu söyleyemeyiz. Başlangıç olarak, üye olduğunuz anda belirli bir kredi imkanı sunuluyor. Bu kredi ile birlikte yüklemiş olduğunuz fotoğrafı dilediğiniz stil, ışık ve ortamı belirleyerek yapay zeka görselinizi oluşturabiliyorsunuz. Oluşturmuş olduğunuz görselin herkese açık bir şekilde oluşturulduğunu belirtelim. Eğer gizli olmasını istiyorsanız ücretli bir plana geçmeniz gerekiyor.

Apob.ai ile Instagram, TikTok ve X gibi sosyal mecralarda kolaylıkla kendi dijital kopyanızı paylaşabileceğiniz içerikler oluşturabilirsiniz. Hatta bunu sadece fotoğraf değil, video içeriği olarak da oluşturabilirsiniz. Dijital kopyanızı dilediğiniz tarzda belirtmiş olduğunuz referanslarla sizi en iyi yansıtacak şekilde kullanabilirsiniz. Video içeriklerde belirlemiş olduğunuz bir metin yoksa ya da anlatmakta zorlanacağınızı düşünüyorsanız, Apob.ai içerisinde bulunan yapay zeka sayesinde vereceğiniz birkaç bilgi ile size en uygun metin içeriği oluşturabilirsiniz. Bununla kalmayıp aynı zamanda içeriğinizin en iyi şekilde seslendirilmesi için 10’dan fazla yapay zeka sesinden faydalanabilirsiniz. Ancak hatırlatmakta fayda var; video içerikler için ücretli bir plana sahip olmanız gerekiyor.

Oluşturmuş olduğunuz görsel ya da video ile izleyicileriniz üzerinde etkileşiminizi artırabilirsiniz. Apob.ai ile müşteri ya da yatırım sunumlarınızda bile kullanabileceğiniz kısa bir tanıtım video içeriği, sizi iyi bir şekilde temsil edebilir. Müşterilerinizi ya da yatırımcılarınızı etkileyerek sunumunuza devam edebilir ve bu sayede özgün olabilirsiniz.

Her gün yenilenen kredi sistemi ile görsel içeriğinizi her gün rahatlıkla oluşturabilirsiniz. İçeriklerinizi gizlemek ya da video içeriği oluşturmak isterseniz ihtiyaçlarınıza göre ayda, 5.000 kredi ile 120.000 kredi kullanabileceğiniz planlar mevcut. Ayda 7.99 dolar ile 49.99 dolar arasında değişen planlar arasından dilediğinizi seçip kendi görsel dünyanızı oluşturabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Yapay zeka destekli görüntü ve video oluşturma aracı: Apob.ai

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir