featured

Yapay zekayla çeviri sayesinde yüzde 345 yatırım getirisi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel yapay zeka iletişim şirketi DeepL, Forrester Consulting tarafından yürütülen DeepL’in Ekonomik Etkisi başlıklı bağımsız bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Araştırmaya göre, DeepL’in yapay zeka çeviri teknolojisi, işletmelerin dahili belge çeviri süreçlerinde önemli ölçüde verimlilik artışı ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

DeepL kullanan farklı sektörlerden şirketlerde yapılan araştırma, çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Şirketler, DeepL sayesinde dahili belge çevirilerinde harcanan süreyi yüzde 90, çalışanların iş yükünü ise yüzde 50 oranında azaltabiliyor. Bu da çalışanların daha fazla zamanı katma değeri yüksek projelere ayırmalarını ve daha üretken bir şekilde çalışmalarını sağlıyor.

Forrester Consulting’in enerji, finansal hizmetler, hukuk hizmetleri ve ilaç gibi farklı sektörlerden dört şirketle yürüttüğü araştırma, DeepL’in şirketlerin gelirlerini artırmalarına ve yeni pazarlara hızlı bir şekilde girmelerine katkı sağladığını gösteriyor.

DeepL’in sunduğu yüksek kaliteli çeviri hizmeti, çalışanların diğer sorumluluklarına odaklanmalarına olanak tanırken, şirket dışından alınan belge çeviri hizmetlerinin sayısını azaltarak daha fazla verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

Araştırma sonuçlarına göre DeepL kullanan küresel şirketler, üç yıl içinde yüzde 345 yatırım getirisi, 227 bin 430 Euro tutarında maliyet tasarrufu ve 2 milyon 8 bin euro tutarında verimlilik tasarrufu elde edebiliyorlar.

DeepL sadece şirketlere değil, aynı zamanda çevirmenlere de profesyonel ürünler sunuyor. 2017’den beri dünyanın en yüksek çeviri kalitesine ulaştığı testlerle kanıtlanan DeepL Translator, nöral ağ matematiğinde ve metodolojisinde elde ettiği tescilli gelişmelere dayanıyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Yapay zekayla çeviri sayesinde yüzde 345 yatırım getirisi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir